balti de pescuit

Adauga o balta de pescuit

Balta "Fundulea1"

Adaugat: 10.06.2009
Vizitari: 49734 ori
 
50

Media voturilor a: 8 utilizator(i)

Rezultatul votului: 
 
3
Peste prins : 
 
3  (8)
Locuri de pescuit: 
 
3  (8)
Balta Fundulea1 se găseşte la nu mai mult de 25 de Km de comuna Pantelimon, în oraşul Fundulea. În centrul localităţii Fundulea, cum veniţi dinspre Bucureşti, pe partea stângă, urmaţi indicatorul Măriuţa (la stânga). După aproximativ 500m, tot pe stânga, aţi ajuns la Balta Fundulea1.Amenajări şi specii: - Umbrare, WC-uri ecologice - baltă curată, bine păzită - maluri joase Reguli de pescuit: - max. 5 lansete de persoană - max. 5 undiţe de persoană - limită de peşte 10-Kg - max. 7 Kg per buc. crap

Parerile pescarilor

 
Vizitator %27.%09.%2014

Mare TEAPA aceasta balta

Rezultatul votului: 
 
1
Peste prins :
 
1
Locuri de pescuit:
 
1
 

Pe data de 25.09.2014 am fost pe Fundulea 1. Am pescuit de la ora 06:15 la ora 16:00. In toata perioada, NU AM AVUT O TRASATURA. NIMIC. Am incercat la porumb pe fir de par cu arome,la bomba cu pufuleti cu diferite arome, la viermusi....NIMIC. Este a treia oara in decurs de doua luni de zile cand merg pe aceasta balta si nu am nici macar o trasatura. Am pescuit la standul 40. Erau cam 12-15 pescari pe balta si am fost in jurul meu la ceilati pescari, de la standul 28 la standul 50 nimeni nu prinsese NIMIC. Este cea mai mare teapa aceasta balta. Nu va luati dupa cei care posteaza diferire kg prinse pe aceasta balta. Sunt asa zisi \" pescari binevoitori\" ai patronului baltii. Am incercat sa postez si pe site-ul baltii comentariul meu dar nu l-au postat.Am incercat sa postez pe www.pescuitul.ro/ps/page.../Fundulea%201/.../null/ si normal, nu-l posteaza, am incercat pe pescuitul.ro/ps/page.php/id/view_forum.../1/.../1/, l-au postat doua ore apoi l-au sters. Toti sunt niste nemernici. Evitati acesta balta de pescuit, si eu m-am luat dupa postari si mi-am luat o MARE TEAPA.

 
 
 
 
Vizitator %15.%06.%2012

un comentariu despre acesti mari pescarii aberanti=))))))))

Rezultatul votului: 
 
5
Peste prins :
 
5
Locuri de pescuit:
 
5
 

Salutare! in primul rand tin sa salut pe toata populatia virusata asa zisa cu sindromul pescuitului. daca nu deranjez am cateva comentarii din care sper sa luati aminte si sa invatati ceva...1 nu se vb urat despre un loc in care mergeti la pescuit pt nesansa voastra sau nexperienta necesara. 2 oriunde mergeti voi pescuitul este un sport si nu un braconaj. 3 pe fiecare balta se platesc 2 taxe daca vreti rezultate..1 taxa balti&2taxa plantatatului cu sau fara navamodel eu platesc mai mult plantatul decat balta)) dar am rezultate .FOARTE IMPORTANT DE STIUT pe orice balta intodeauna se cauta locurile care iti ofera stuf=se planteaza la 25 max 30 de cm de stuf...sauuu daca nu avem stufff plantam la adancime mare .degeaba bagi 30 de lansete daca nu sunt plantate DEGEABAAA rezultate minime.sau norokul incepatorului=))DECI am fost pe FUNDULEA 1 in luna august 2011 si tin sa va anunt dragii mei am facut RECITALLLLLL captura mea pe fundulea 1 a fost un romanesc la 20 de kg bineinteles pozat si eliberattt doar suntem pescari.restul 5 cteno intre 3 si 9 kg si in lipsa de ocupatie vreo 10 kg de caras. toatea astea intr un interval de 12 h.REPETT CA SUCCESUL VOSTRU SA FIE MASIV PLANTATI PLANTATI IN LIPSA DE STUF PE MIJLOC IAR CU STUF LNGA EL LA 25 MAX 30 DE CM DE PE UN MAL PE ALTUL PARE CIUDAT DAR ASTA ESTE OPTIUNEA CATIGATOARE. SUNT UN INRAIT AL PESCUITULUI INDRAGESC URMATOARELE BALTI: NR 1 CREVEDIA 3 NR 2 COCANI NR 3 MOVILITA NR 4 SARULESTI BINEINTELES O FRUMOASA BALTA CU REZULTATE FOARTE BUNE ESTE SI FUNDULEA 1. VA DORESC FIR INTINS SI MULTA SANATATE.

 
 
 
 
Vizitator %06.%10.%2011

O prostie de balta

Rezultatul votului: 
 
1
Peste prins :
 
1
Locuri de pescuit:
 
1
 

Am fost miercuri 5 octombrie 2011 pe aceasta balta cu inca 2 prieteni. Am ajuns la 7 dimineata pe balta, la ora 8 aveam deja toate sculele in apa, 7 lansete si 3 undite. Nu a tras deloc toata ziua, am reusit sa prin doar 2 guvizi (m-am si mirat cand am vazut guvizi in ac, ma asteptam la orice alt peste dar nu la guvid..). In aproximativ 10 ore cat am stat pe balta absolut nicio tragere nici la noi nici la ceilalti pescari..un pescar de langa noi a reusit sa scoata un caras si atat, pe la ora 12 s-a plictisit si a plecat pt. ca nu tragea deloc, apa cam scazuta cred ca au scazuto intentionat sa nu traga pestele..nici pe fundulea 2 nu s-a prins nimic..in viata mea nu ma mai duc la pescuit pe aceste balti, pe site-ul fundulea 1 vezi numai comentarii pozitive de pe vremea cand probabil se prindea bine ca sa aibe de ce sa comenteze lumea pozitiv, daca pui un comentariu urat la adresa lor nu ti-l publica..nu va luati teapa ca noi si nu va duceti pe aceste balti de la fundulea ca nu o sa prindeti absolut nimic..sa le fie rusine cu balta lor.

 
 
 
 
Vizitator %16.%07.%2011

RASPUNS PENTRU VIZITATOR

Rezultatul votului: 
 
3
Peste prins :
 
1
Locuri de pescuit:
 
5
 

Stimate domn vizitator, urit din partea ta ca faci mininosi pe cei ce scriu care este adevarul despre balta Fundulea 1 o balta pe care din punctul meu de vedere pe o scara de la1la10 se afla undeva pe un loc 2,mentionez ca eu pescuiesc numei in sistem c&r pe loc doi doar ca drumul pina la balta este acceptabil,in rest daca am scris si scriu parerea mea despre balta este ca am fost de nenumarate ori pe aceasta balta si peste mai mare de 5 - 6 kg nu am vazut si inca odata spun apa si pestele au un aspect nesanatos,probalil ca pentru tristarii care iau ori ce acasa este o balta buna dar punctul meu de vedere este ca este o balta submediocra cu multa reclama de prost gust pe site-ul balti gen( multumim domnul dorin pentru ce faceti pentru noi etc.) un site unde nu postezi decit daca scri de bine,in incheiere stimate domn dute linistit si prinde carasi si ciortanei bolnavi pe care manincai cu pofta cu musdei si multa bere la pet.

 
 
 
 
Vizitator %01.%07.%2011

comentariu la adresa colegilor pescari

Rezultatul votului: 
 
5
Peste prins :
 
5
Locuri de pescuit:
 
5
 

mintiti cu nerusinare.de cand este balta 50 ron? eu nu stiu sa fi fost 500 decat in perioada iernii apa este infecta?a gustat cineva din ea daca sunteti invidiosi lasativa de pescuit si duceti-va la metro cora carefour si alte magazine de specialitate va roade pizma sau sunteti ....nu stiu cum sa va cataloghez.si inca ceva dorin nu bea iar dan paznicul daca bea ceva bea numai noaptea asta o spun cu siguranta cunosc balta foarte bine

 
 
 
 
crapceanu %14.%01.%2011

pescuit Fundulea 1

Rezultatul votului: 
 
5
Peste prins :
 
5
Locuri de pescuit:
 
5
 

Balta Fundulea 1 Atentie mare sa nu luati teapa,am fost vara asta de trei ori peste am prins 2,3 crapi la 3 -4 kg de fiecare data dar cu aspect nesanatos este bolnav si apa este jalnica murdara si miroase, pasnicul de fiecare data ma intimpinat beat cui si pus pe cearta asa ca daca vreti sa pescuiti ceva de calitate incercati alte balti repet apa si pestele sint la pamant cred ca pestele daca nu-l prind pescari la o luna doua de la populare moare ori cum din cauza apei,si inca ceva pe pagina de reclama a balti se posteaza numai mesajele de bine daca scri de rau nu apare. Fire intinse

 
 
 
 
mefisto666tel %12.%07.%2009

pescuit la distractie, dar multa multa nesimtire !!!

Rezultatul votului: 
 
2
Peste prins :
 
1
Locuri de pescuit:
 
1
 

Dragi pescari, Va rog sa luati aminte de la mine si de la altii care vad ca posteaza in continuu comentarii proaste despre aceasta balta. 1.Am ajuns la locul potrivit, am oprit masina, am coborat si tzop ne-am si trezit cu un nene langa noi. Era paznicul bineinteles... Ce??? Cum??? aaa... bineinteles ca beat... era muci... toate pana la bunele maniere oameni buni. Am scos bani ca nu mai era chip cu acel om, dupa care, stiind deja regulamentul ca era deja a doua oara cand venisem aici, imi spune ca trebuie sa stau 6 ore si nu 12 cum scrie in regulament.Permiteti-mi sa relatez mica conversatie ! Noi: Buna seara ! Paznicul(muci de beat): Ha noroc ! tot paznicul: cat vreti sa stai ? noi: (dupa ce ii dam 50 ron) 12 ore cum spune regulamentul. Betivul: Nu, la 6:00 plecati (era 00:00) !!! Daca nu plecati acum !!! Noi: Domnule, nu se poate... O sa stam pana la 8-9:00 ca oricum mergem la servici apoi. Dar nu plec la 6. Nu este corect. In fine cu chiu cu vai a plecat fara a ne elibera vreun bon fiscal sau vreo chitanta. Stiti voi... o mica evaziune fiscala..dar nu asta ma interesa pe mine. Noi venisem sa ne relaxam si sa prindem peste. Asa ca, cu tot pestele prins. vreo 7 somni, el ne luase deja cheful de pescuit. Doresc sa va aduc la cunostinta ca am mai fost vizitati in acea seara de vreo 3-4 ori, ne-au fost controlate juvelnicele ca la puscarie, s-a uitat pe mal vreo jumatate de ora sa le caute. Lipsa de bun simt ce sa mai. Lipsa de profesionalism, lipsa de caracter, si numai minciuni. Mizerie ca la usa cortului, Toalete ecologice? nuuuu....cateva haznale.. Imi pare rau, chiar si patronul e lipsit de bun simt. Pacat, balta ar fi buna, se prinde peste (somn) dar trebuie sa il platesti... dupa ce platesti deja balta. ASA CA, OAMENI BUNI, DACA VRETI SA VA RELAXATI, MERGETI PE ALTE BALTI, SUNT DESTULE, RISCATI SA VA ENERVATI. P.S- AVIZ BRIGADEI DE POLITIE RUTIERE ! BETIVUL ALA CONDUCE UN SCUTER SI POATE OMORA OAMENI !! IN REST FIR INTINS TUTUROR !!! DAR NU PE BALTA ASTA !!! MULTUMESC D.

 
 
 
 
Rotitza %13.%06.%2009

Impecabil

Rezultatul votului: 
 
2
Peste prins :
 
1
Locuri de pescuit:
 
1
 

Am fost pe balta luni si am prins 3 bucati:2 salonte cam la 2 kg si un crap cam la 3,5 kg.A fost super frumos si sigur voi reveni.

 
 
 

SOLUNAR

Solunar pescuit
Adauga o balta de pescuit

COMENTARII

La Gicaru
Merg pe balta Pupaza de mai bine de 14 ani, la crap, salau si somn. Am avut capturi frumoase:2,...

Pupaza
Merg pe balta Pupaza de mai bine de 14 ani, la crap, salau si somn. Am avut capturi frumoase:2,...

Parepa 1
Sfarsit de septembrie 2016 , timp frumos soare , putin vant . Taxa 50 lei , patru lansete/bete...

Ultimele balti de pescuit adaugate


 - Hanul Pescarilor Hanul Pescarilor
Judet: Mures
Specii de pesti: caras, crap, cten...

La Cenan La Cenan
Judet: Mures
Specii de pesti: caras, crap, biban, clean...

Balta de pescuit Sportiv Fibis Balta de pescuit Sportiv Fibis
Judet: Timis
Specii de pesti: caras, crap, som...

Cele mai populare balti de pescuit


 - Fundulea1 Fundulea1
Judet: Calarasi
Specii de pesti: biban, caras, crap, oblete...

 - Lacul Mihailesti Lacul Mihailesti
Judet: Ilfov
Specii de pesti: biban, crap, somn, stiuc...

 - Tauc Tauc
Judet: Tulcea
Specii de pesti: biban, caras, crap, rosioara...

Sugestiile Balti.ro


 - Cuscra Cuscra
Judet: Giurgiu
Specii de pesti: cara...

 - Corbul Mic Corbul Mic
Judet: Constanta
Specii de pesti: caras, rosioar...

 - Valea Seaca Valea Seaca
Judet: Calarasi
Specii de pesti: caras, cra...

ACASA | BALTI DE PESCUIT | DELTA DUNARII | DUNARE | RAURI | CONTACT
Cookie-uri | Politica de confidențialitate | Politica de prelucrare a datelor personale
Website-ul nostru utilizează cookie-uri. Mai mult
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea fișierelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind fișierele cookie.
Da, accept
Modific setările
Mai târziu
Alegerea dumneavoastră privind fișierele cookie de pe site-ul balti.ro
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Innovative Web Services SRL balti.ro Vezi politica de confidenţialitate
cookieinfo, frmWRK, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmv, __utmz, filterType
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste fișiere cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Inc. google.com / google.ro Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, _gat_gtag_<property-id>, __utm, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmv, __utmz, 1P_JAR, CONSENT, NID, APSID, HSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID
Aceste fișiere cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Nu se utilizează cookie-uri de social media
Aceste fișiere cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de fișiere cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP doubleclick.net Vezi politica de confidenţialitate
__gads, _drt_, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced, __gfp_s_64b
Trimite