balti de pescuit

Adauga o balta de pescuit

Balta "Frasinet 2"

Adaugat: 06.01.2009
Vizitari: 10465 ori
 
50 Ron/12h C&R

Media voturilor a: 0 utilizator(i)

Rezultatul votului: 
 
0
Peste prins : 
 
0  (0)
Locuri de pescuit: 
 
0  (0)

Drum acces Frasinet 2, Teleorman: E 70 pana la Draganesti Vlasca, apoi dreapta pe directia Botoraga, din centru Botoraga pe directia Stejaru-Babaita. La aproximativ 3 km dupa iesirea din sat Stejaru alias Calugaru se vede indicator pe partea dreapta, respectiv cadru metalic vopsit alb si rosu cu indicator la dreapta. Drumul de la indicator la balta are o lungime de 2km si este greu accesibil pe timp ploios.
Postat pe forum de: Jianu Daniel
--------------------------------------

Cel mai usor se ajunge pe ruta Ghimpati, Draganesti si la intrarea in Draganesti se face dreapta. Se poate ajunge si pe ruta Autostrada Bucuresti -Pitesti, km 30, Bolintin, Videle dar drumul e mai prost. Specii: Crap, ten, caras. Momeli: Am folosit rama de balegar, patratica, pufulete, porumb conservat si viermusi. Balta este in administrarea domnului Dan. Am ajuns pe balta pe la ora 7:30 dimineata, am fost condusi pe balta chiar de administrator pentru ca e destul de greu de ajuns, drumuri intortocheate din soseaua principala pana pe balta si din pacate sunt probleme daca te prinde ploaia. In rest peisaj mirific, balta foarte mare, aprox. 21 de hectare, nu te deranjeaza nimeni si daca respecti regulile ramai mai mult decat prieten cu ei. Regulile sunt simple: crapul sub 500g nu se retine, restul speciilor la discretie, trebuie pastrata curatenia pe balta si linistea astfel incat sa nu deranjezi pe cei din jur. Se poate face si un gratar daca vrei dar nu se accepta "manele" decat daca le asculti in casti. Administratia baltii: 0745185856. Alte informatii utile: am pescuit cu 2 lansete si o undita pentru ca pur si simplu nu poti face fata la mai mult. Efectiv nu apucam sa asez lanseta pe stativ dupa ce lansasem in larg pentru ca imediat aveam trasatura. In 3 persoane, de la 8 dimineata cand am inceput pescuitul efectiv pana la 16:00 cand am inceput sa strangem am "adunat" in jur de 15 kg peste demn de retinut dar cred ca am mai eliberat cel putin inca 15 kg de peste. Cea mai mare captura a fost un crap la 2,5 kg la rama si 3 cteno la 1,5 kg. Pentru distractie merita momit locul cu viermusi si la undita nu ai timp sa te plictisesti la caras intre 250 si 500g. Prietenii mei ziceau ca deabia de dupa amiaza incepea sa "mearga" treaba dar din pacate n-am mai putut sta. E acceptat si plantatul dar nu se poate pescui noaptea deocamdata. Limita de peste este de 10kg pentru crap, restul speciilor la discretie.

---------------------------------------

Deschiderea pescuitului sportiv-recreativ pe balta Frasinet-2 Teleorman si taxe incepand cu data de 12-04-2009.
- Taxa 50 Ron/Pescuit de zi(rasarit-apus)C&R(Prins si eliberat).
- Taxa 100 Ron/Pescuit de zi(rasarit-apus) in cadrul careia pescarul poate retine 8kg peste dupa care poate pescui restul zilei dupa metoda C&R (prinde si elibereaza).
- Taxa 100 Ron/Pescuit de noapte (apus-rasarit) in cadrul careia pescarul poate retine 8kg peste dupa care poate pescui restul zilei dupa metoda C&R (prinde si elibereaza).

REGULAMENT PESCUIT:
1)Accesul pe balta se face numai cu acordul administratorului care elibereaza bonul de pescuit (valabile dupa caz) si prezentarea regulamentului.
2)In cadru pestelui retinut (8kg)poate fi retinut: Crap sau Ten cu greutate mai mare de 1 kg si mai mica de 5 kg, Carasul si Bibanul se retine indiferent de greutate.
3)Pestele rapitor Salau,Stuca,Somn se vor elibera imediat dupa ce a fost prins indiferent de greutate si fara a fi ranit.
4)Pescarul poate sa pescuiasca cu 6 scule (Lansete sau Undite) dotate cu 1 carlig fiecare, este permis plantatul cu barcuta teleghidata.
5)Este interzis ca insotitori sa practice pescuitul.
6)Este interzis ca 2 sau mai multi pescari sa puna pestele prins in acelasi juvelnic.
7)Ciortanul si Tenul sub 1 kg precum si crapul sau tenul peste 5 kg vor fi eliberati imediat dupa ce au fost prinsi fara a fi raniti.
8)Pescari care doresc sa incheie partida de pescuit sau sa paraseasca balta din alte motive (cu auto) sunt obligati sa solicite si sa se supuna controlului administratorului in vederea stabiliri cantitati de peste retinut si a speciilor retinute.
9)Pe balta sunt interzise manelele, chefuri, injurii si alte activitati care pot deranja ceilalti pescari. Se poate face un gratar si asculta muzica in casti.
10)Pescarii au obligatia in momentul parasiri standului sa lase standul curat.
11)Nerespectarea acestui regulament atrage dupa sine parasirea imediata a standului cu eliberarea in prealabil a pestelui retinut si in anume cazuri de violenta sau furt piscicol vom lua masuri impuse de lege.
Postat pe forum de: Jianu Daniel
--------------------------------

SOLUNAR

Solunar pescuit
Adauga o balta de pescuit

COMENTARII

La Gicaru
Merg pe balta Pupaza de mai bine de 14 ani, la crap, salau si somn. Am avut capturi frumoase:2,...

Pupaza
Merg pe balta Pupaza de mai bine de 14 ani, la crap, salau si somn. Am avut capturi frumoase:2,...

Parepa 1
Sfarsit de septembrie 2016 , timp frumos soare , putin vant . Taxa 50 lei , patru lansete/bete...

Ultimele balti de pescuit adaugate


 - Hanul Pescarilor Hanul Pescarilor
Judet: Mures
Specii de pesti: caras, crap, cten...

La Cenan La Cenan
Judet: Mures
Specii de pesti: caras, crap, biban, clean...

Balta de pescuit Sportiv Fibis Balta de pescuit Sportiv Fibis
Judet: Timis
Specii de pesti: caras, crap, som...

Cele mai populare balti de pescuit


 - Fundulea1 Fundulea1
Judet: Calarasi
Specii de pesti: biban, caras, crap, oblete...

 - Lacul Mihailesti Lacul Mihailesti
Judet: Ilfov
Specii de pesti: biban, crap, somn, stiuc...

L F G Poenari L F G Poenari
Judet: Giurgiu
Specii de pesti: caras, clean, crap...

Sugestiile Balti.ro


descriere - Vlasia lake Vlasia lake
Judet: Ilfov
Specii de pesti: caras, crap, biban, rosioara...

 - Lacul Mihailesti Lacul Mihailesti
Judet: Ilfov
Specii de pesti: biban, crap, somn, stiuc...

Beresti - Sascut Beresti - Sascut
Judet: Bacau
Specii de pesti: avat, crap, platica, somn...

ACASA | BALTI DE PESCUIT | DELTA DUNARII | DUNARE | RAURI | CONTACT