balti de pescuit

Adauga o balta de pescuit

Balta "Balotesti - Fieni"

Adaugat: 19.05.2007
Vizitari: 14260 ori
 
80lei/12h; 150lei/24h;100lei casuta

Media voturilor a: 0 utilizator(i)

Rezultatul votului: 
 
0
Peste prins : 
 
0  (0)
Locuri de pescuit: 
 
0  (0)

Balta se afla la 25 km de Bucuresti pe DN1, la PRISMA se face dreapta si mai sunt cam 2 km, este si un indicator. Este drum ASFALTAT pana la casute si pontoane. Specii: STIUCA, CARAS, CRAP romanesc, CHINEZESC, biban, salau etc.. Momeli: cam toate. Administratia baltii: 0722204758. Alte informatii utile: ESTE o locatie perfecta nu numai pentru pescuit dar si pentru relaxare, gratar, atv, padure etc.. Casute de inchiriat 100 ron/ 24h cu aer conditionat, tv (Boom), frigider mare, pat dublu, toaleta, filtru cafea.

Informatii oferite de Mehedintu Stefan

In comuna Balotesti se face stanga pe la mijlocul localitatii, se face apoi prima la dreapta dupa pod, in dreptul unei case vopsite roz, apoi drept inainte; drumul este bunicel, pe dreapta sunt case in constructie, pe stanga padure. Se poate ajunge pe malul baltii si din sosea, cam in dreptul liniei de inalta tensiune se face un drum la stanga; peste exista, daca pana si eu am reusit sa prind; am prins rosioara mai mare ca palma la viermus cu libelula, am prins ciortan la 1kg la viermus si unul mai mare la pufulete portcaliu; am scapat cinci pesti cam la fel de mari, unul dintre ei la undita; nu trebuie sa arunci departe, se pare ca prefera sa manance la 15-20 metri de mal. Nu ai voie sa iei mai mult de 6kg sau poti lua un singur peste daca are mai mult de 6 kg. Fundul este curat, nu agata; prietenii mei au incercat si la rama, mamaliga, rama si a vrut la toate. Apa nu este foarte adanca dar in capul baltii este mai mare. Am fost din nou la aceasta balta pe 28 aprilie, in acelasi loc, si am prins aproape 7 kg de ciortan, cam 700 gr/bucata, numai la undita; nu a vrut deloc la lanseta; a mancat la viermusi, rama, expandat dar cel ma bine la patratica. Prietenii mei au prins si ei intre 5 si 8 kg. Mi se pare o balta buna.
------------------------
25 km de Bucuresti, se ajunge cu autobuzul 450 parca, dar cel mai usor cu masina personala la Prisma se face dreapta si se merge cam 2 km pana la un monument si de la monument tine cam 3 km aceasta balta ai acces in jurul baltii. Specii: Crap romanesc, fitofag, novac, carasel, biban, stiuca. Momeli: rama, vierme, bomba altele. Administratia baltii: Mehedintu Gheorghe, 0722204758. Alte informatii utile: Se ofera si cazare in casute foarte frumoase si mai sunt si pontoane individuale.
Informatii oferite de Constantin Ruxandra
-----------------
Drumul foarte bun pana la balta, se ajunge pe dn 1 pana la Balotesti si se face la dreapta, se merge cam 3 km si se face la stanga se trece un pod si se face la dreapta, mergeti drept si dati direct in balta. Specii: caras, crap, ciortan, biban, lostrita. Momeli: rama, boabe. Alte informatii utile: nu va duceti sa dati la undita, nu merge, am dat la lansete si captura a fost de 8 kg dar nu mai mic de 500g si cel mai mare 1,600 cantarit, unul mare cred ca avea 3,5-4 kg s-a dus cu forfat cu tot, daca nu aveti guta corespunzatoare nu mergeti ca va inbolnaviti de nervi, peste cat prinzi atat iei.
Postat de: Ionita Adrian

SOLUNAR

Solunar pescuit
Adauga o balta de pescuit

COMENTARII

La Gicaru
Merg pe balta Pupaza de mai bine de 14 ani, la crap, salau si somn. Am avut capturi frumoase:2,...

Pupaza
Merg pe balta Pupaza de mai bine de 14 ani, la crap, salau si somn. Am avut capturi frumoase:2,...

Parepa 1
Sfarsit de septembrie 2016 , timp frumos soare , putin vant . Taxa 50 lei , patru lansete/bete...

Ultimele balti de pescuit adaugate


 - Hanul Pescarilor Hanul Pescarilor
Judet: Mures
Specii de pesti: caras, crap, cten...

La Cenan La Cenan
Judet: Mures
Specii de pesti: caras, crap, biban, clean...

Balta de pescuit Sportiv Fibis Balta de pescuit Sportiv Fibis
Judet: Timis
Specii de pesti: caras, crap, som...

Cele mai populare balti de pescuit


 - Fundulea1 Fundulea1
Judet: Calarasi
Specii de pesti: biban, caras, crap, oblete...

 - Lacul Mihailesti Lacul Mihailesti
Judet: Ilfov
Specii de pesti: biban, crap, somn, stiuc...

L F G Poenari L F G Poenari
Judet: Giurgiu
Specii de pesti: caras, clean, crap...

Sugestiile Balti.ro


 - Romos Romos
Judet: Hunedoara
Specii de pesti: caras, crap, sala...

 - Baciu ( Rasova) Baciu ( Rasova)
Judet: Constanta
Specii de pesti: caras, crap, platica, stiuc...

Floreasca Floreasca
Judet: Bucuresti
Specii de pesti: ...

ACASA | BALTI DE PESCUIT | DELTA DUNARII | DUNARE | RAURI | CONTACT