balti de pescuit

Adauga o balta de pescuit

Balta "Ratca - Bazinul 36"

Adaugat: 12.03.2009
Vizitari: 3051 ori
 
100ron/12h.

Media voturilor a: 0 utilizator(i)

Rezultatul votului: 
 
0
Peste prins : 
 
0  (0)
Locuri de pescuit: 
 
0  (0)

Pe drumul Urziceni-Ploiesti, dupa localitatea Barbulesti, in dreptul Popasului 4+1 la dreapta spre Armasesti si Malul Rosu, la iesirea din Malu Rosu, se face stinga spre Ferma piscicola Ratca, pe drumul putin denivelat dar pietruit sau luati ca punct de reper linia stalpilor de energie electrica, care merge pana la ferma Ratca.

In ferma piscicola RATCA se pescuieste pe 4 bazine: 1. bazinul 36 de 24 ha.; 2. bazinul 35 de 25 ha.; 3. bazinele 29 si 30, fiecare cate 5 ha.; 1.

Bazinul 36. Bazin de pescuit exclusiv la crap. S-a populat cu 20 tone crap si cteno de la 1 - 35 kg. Se pescuieste pe baza de abonament anual si taxa zilnica. REGULAMENT: ABONAMENT 1 : - 1.000 EURO./AN- numar limitat de abonamente. - Abonamentul 1 este valabil numai pe Bazinul 36, ferma “Ratca”, sau numai pe” Strachina 2”(MURGEANCA). - este admis un insotitor care nu pescuieste; - pentru restul insotitorilor (ce nu pescuiesc), se achita o taxa de agrement de 5 ron/zi ; - numar de partide nelimitat; - se pescuieste zi/noapte; - se pescuieste cu maxim 4 lansete, cu un singur carlig fiecare; - se retin 4 kg. crap/partida, restul cantitatii de peste prinsa se poate cumpara cu 10 ron/kg.; - se pot retine si cumpara doar exemplarele intre 1-4 kg. ; - exemplarele mai mari de 4 kg. se elibereaza neconditionat ; - se poate planta cu navomodel. - nu este permis pescuitul la ‘bomba’ sau alte metode nesportive; - NU este admisa muzica si gratarul, decat in locuri special amenajate; - Nerespectarea regulamentului duce la anularea abonamentului. ABONAMENT 2: - 1.500 EURO/AN- numar limitat de abonamente; - abonamentul 2 este valabil atat pe” Ratca”, cat si pe” Strachina 2”(MURGEANCA); - pe Strachina 2 se poate pescui in zonele special delimitate pentru abonamente, zona ‘VIP’; - conditiile de pescuit sunt aceleasi ca si la abonamentul 1. REGULAMENT ; TAXA ZILNICA: - se pescuieste doar ziua; - taxa este 100 ron/zi; - se pescuieste cu maxim 4 lansete, cu un singur carlig fiecare; - se retin 4 kg. crap/partida, restul cantitatii de peste prinsa se poate cumpara cu 10 ron/kg.; - se pot retine si cumpara doar exemplarele intre 1-4 kg. ; - exemplarele mai mari de 4 kg. se elibereaza neconditionat ; - pentru insotitori (ce nu pescuiesc), se achita o taxa de agrement de 5 ron/zi ; - nu este permis pescuitul la ‘bomba’ sau alte metode nesportive; - NU este admisa muzica si gratarul, decat in locuri special amenajate; Taxa pe 2007: 100 lei/zi.

SOLUNAR

Solunar pescuit
Adauga o balta de pescuit

COMENTARII

La Gicaru
Merg pe balta Pupaza de mai bine de 14 ani, la crap, salau si somn. Am avut capturi frumoase:2,...

Pupaza
Merg pe balta Pupaza de mai bine de 14 ani, la crap, salau si somn. Am avut capturi frumoase:2,...

Parepa 1
Sfarsit de septembrie 2016 , timp frumos soare , putin vant . Taxa 50 lei , patru lansete/bete...

Ultimele balti de pescuit adaugate


 - Hanul Pescarilor Hanul Pescarilor
Judet: Mures
Specii de pesti: caras, crap, cten...

La Cenan La Cenan
Judet: Mures
Specii de pesti: caras, crap, biban, clean...

Balta de pescuit Sportiv Fibis Balta de pescuit Sportiv Fibis
Judet: Timis
Specii de pesti: caras, crap, som...

Cele mai populare balti de pescuit


 - Fundulea1 Fundulea1
Judet: Calarasi
Specii de pesti: biban, caras, crap, oblete...

 - Lacul Mihailesti Lacul Mihailesti
Judet: Ilfov
Specii de pesti: biban, crap, somn, stiuc...

L F G Poenari L F G Poenari
Judet: Giurgiu
Specii de pesti: caras, clean, crap...

Sugestiile Balti.ro


Pripoana Albastra Pripoana Albastra
Judet: Galati
Specii de pesti: caras, cra...

Buzoieni Buzoieni
Judet: Calarasi
Specii de pesti: caras, crap, cten...

Dunare  -  Gropeni Dunare - Gropeni
Judet: Braila
Specii de pesti: avat, guvid, oblete, salau...

ACASA | BALTI DE PESCUIT | DELTA DUNARII | DUNARE | RAURI | CONTACT